Bedrijventrefpunt
Image default
Beauty en verzorging

Cursus wimperextensions goedkoop

 

Cursus wimperextensions goedkoop

Volg een cursus wimperextension voor de beste prijs!

Als wimperstyliste zorg je dat mensen altijd mooie wimpers en een prachtige oogopslag krijgen. Wil jij graag wimperextensions leren zetten? Volg dan een cursus wimperextensions, zodat jij ook mensen mooi en blij kan maken! In dit artikel kun je meer lezen over welke cursussen er zijn en informatie over de cursus wimperextensions prijzen. Bij Wimperextensions Zutphen kun je een cursus wimperextensions goedkoop volgen, want je krijgt niet alleen een certificaat, maar ook een starterspakket waarmee je gelijk aan de slag kan als wimperstyliste! 

Voor beginners: One by One cursus

Ben je een beginner en heb je nog geen ervaring met het zetten van wimpers? Volg dan de One by One wimperextensions cursus. Deze kost €299 excl. btw en duurt vier dagdelen, waarin je zowel een theorie- als praktijkgedeelte krijgt. Ook ontvang je een starterspakket die je tijdens de cursus zult gebruiken, maar het bevat genoeg materiaal om na de cursus te kunnen blijven gebruiken. Na afloop krijg je een certificaat en kun je gelijk aan de slag als wimperstyliste. Heb je al een One by One certificaat en wil je je kennis en techniek met een cursus wimperextensions goedkoop opkrikken? Dat kan door middel van perfectietraining. Deze kost €149 en duurt een dagdeel, waarin je de puntjes op de i leert zetten! 

Voor gevorderden: 3D Russian Volume cursus

Heb jij al een One by One certificaat en wil je Russian Volume wimpers leren zetten? Wimper serum gebruiken? Ook deze cursus wimperextensions kun je volgen bij Wimperextensions Zutphen. Het is bedoeld voor gevorderde wimperstylisten, want de technieken zullen iets ingewikkelder zijn. Dit heeft te maken met het feit dat je 3D wimperextensions gebruikt, in plaats van wimperextensions met slechts 1 haartje (zoals bij de One by One). De opleiding kost €399 excl. btw, duurt wederom vier dagdelen en je ontvangt ook hier weer een starterspakket waarmee je aan de slag kan. Na het behalen van de 3D Russian Volume cursus kun je optioneel de precisietraining volgen voor €179 excl. btw. 

 

De cursus wimperextensions prijzen lijken misschien op het eerste gezicht duur, maar het zetten van wimperextensions is echt precisiewerk. Niet iedereen kan dit zomaar doen zonder een goede training gevolgd te hebben! Je bent voor een langere tijd constant bezig en je zit dicht op het oog van een klant, dus je wil absoluut niet dat dit op een onveilige en onhygiënische manier gebeurt! Kwaliteit kost nu eenmaal geld, en de cursussen leren je hoe je die kwaliteit kan bieden aan je klanten.

 

https://droomwimpers.nl/cursus-wimperextensions/