Bedrijventrefpunt
Image default
Aanbiedingen

Welk schaduwdoek voor mijn tuin, balkon of terras?

Bent u op zoek naar een schaduwdoek van een goede kwaliteit, maar weet niet precies waar u bij uw aankoop op moet letten? Dan hebben wij van Buitenplezier-online.nl wellicht een geschikt doek binnen ons assortiment. Wij bieden schaduwdoeken in allerlei soorten en maten, onder andere schaduwdoeken van bekende topmerken. Maar ook waterdichte varianten of een doek, dat wij geheel op maat voor u maken. Buiten dat, hebben we ook een collectie met goedkope schaduwdoeken als u liever niet zoveel geld wilt uitgeven. Bekijk ons assortiment om alvast een indruk te kunnen vormen.

 

Wat u moet weten over schaduwdoeken

Wist u dat u met een schaduwdoek vele voordelen heeft? Het zorgt er bijvoorbeeld niet alleen voor dat u op een warme zomerdag een plek heeft om af te koelen, maar het beschermt u tevens tegen de schadelijke uv-straling. Tot wel 85 % van de straling wordt door het doek tegengehouden. De meeste schaduwdoeken zijn waterdicht, zodat uw ook bij regen nog droog in uw tuin kunt zitten. Ook uw huisdieren kunnen enorm van een schaduwdoek profiteren als het buiten heet is. 

 

De montage van een schaduwdoek

Het doek is eenvoudig te bevestigen, door de montage set die u aan uw bestelling kunt toevoegen. Bij het merk Nesling wordt bijvoorbeeld een duidelijke handleiding meegeleverd, zodat u weet hoe u het doek moet bevestigen. Op ons YouTube kanaal staan een paar korte instructie video’s om het schaduwdoek te monteren.

 

Schaduwdoeken kopen

Bij buitenplezier-online.nl zijn schaduwdoeken zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Daarnaast worden de doeken in verschillende kleuren aangeboden, zodat er altijd een tussen zit, dat perfect op uw tuinstijl aansluit. Bijvoorbeeld een lichte kleur voor een tuin in Bohemian stijl of een donkere antracietkleur, dat fantastisch bij uw donkere tuinmeubilair past. Bekijk onze website om alvast een goede indruk te kunnen vormen. Heeft u een schaduwdoek binnen ons assortiment gevonden? Klik hier en plaats dan meteen uw bestelling. Naast een breed scala aan schaduwdoeken bieden wij ook het nodige bevestigingsmateriaal. Ons doel is het uw order binnen 48 uur te leveren. Mocht u meer willen weten over onze producten, dan kunt u vanzelfsprekend even contact met ons opnemen. 

 

https://www.buitenplezier-online.nl/