Bedrijventrefpunt
Image default
Aanbiedingen

Tuintafel kiezen? Vergelijk deze materialen!

Ben jij druk bezig met het inrichten van jouw tuin? Er zijn verschillende manieren om dit in te vullen! Kies je voor verschillende comfortabele tuinmeubelen of juist één grote tuinset? Onder de tuintafels vallen een hoop populaire materialen. De verschillende materialen vertegenwoordigen ieder een aparte stijl. Het kan erg moeilijk zijn om het meest geschikte materiaal te kiezen. Daarom helpen we je in deze blog een handje! We behandelen namelijk de meest populaire materialen, onder de tuintafels. Deze koppelen we vervolgens aan stijlen die ze met zich meebrengen. Lees dus gauw verder!

 

Aluminium

Ben je opzoek naar een strakke en moderne look? Zo ja, dan zou je eens moeten kijken naar een aluminium tuintafel! Zo’n tafel sluit perfect aan op een strakke tuininrichting en is makkelijk in onderhoud. Het kan namelijk niet verrotten, zoals hout, en het verkleurt niet. Dit maakt het een duurzaam item. 

 

Kunststof 

Kunststof is, net als aluminium, makkelijk in onderhoud. In veel kunststof tuintafels komen zelfs aluminium elementen voor. Kunststof tuintafel verschillen in uitstraling vaak wel een beetje van aluminium tuintafels. Zo kan het tafelblad een andere kleur hebben dan de poten. Daarnaast kan het ook wat lichter in gewicht zijn. 

 

Hout

Tegenwoordig worden veel duurzame tafels geproduceerd uit teakhout, zoals de tafels van 4seizoenentuinmeubelen. Teakhout is namelijk erg sterk en ondervind vrijwel geen last van weersomstandigheden. De tafel heeft vaak wel een robuust uiterlijk en is zwaar in gewicht. Het is echter toegankelijk in veel verschillende stijlen, van industrieel tot aan landelijk. 

 

Bamboe

Je ziet tegenwoordig ook steeds meer tafels van bamboe. Bamboe is namelijk erg stevig en duurzaam in productie en behoud. Daarnaast is het een exotische toevoeging aan jouw tuin. Het past in een landelijke tuininrichting, maar ook wel in een moderne of industriële inrichting. Dit maakt dat het echt een breed inzetbaar item is.

 

https://www.4seizoenentuinmeubelen.nl/