Bedrijventrefpunt
Aanbiedingen

Leuke groepsactiviteiten waarmee u gezonde competitie bij kinderen stimuleert

Bent u als ouder of vanuit een andere rol in het kader van een uitje op zondagmiddag op zoek naar leuke groepsactiviteiten voor kinderen? Spellen die een competitief karakter hebben, maar ook samenwerking bevorderen, zijn dan ideaal. Competitie gaat namelijk over meer dan alleen winnen of verliezen, maar om het leren delen, het tonen van empathie en het doen van uw best. Deze zaken, die een belangrijk aspect van de ontwikkeling van kinderen vormen, stimuleert u op een speelse wijze het beste.

Een locatie met buiten- en binnenactiviteiten

Voor leuke groepsactiviteiten voor jong en oud bent u bij De Westernboerderij op de goede plek. Zoals de naam u waarschijnlijk doet vermoeden, is de locatie geheel in de stijl van het Wilde Westen uitgevoerd. Er bestaan mogelijkheden voor buiten- en binnenactiviteiten. U geniet hier dus vast en zeker met uw gezelschap, ongeacht het weer. U kunt namelijk altijd bij deze specialisten terecht voor leuke groepsactiviteiten.

Een ruim en kwalitatief hoogwaardig aanbod

Een uitje op zondagmiddag op De Westernboerderij staat garant voor plezier voor jong en oud. Naast particulieren als families en vriendengroepen bezoeken ook steeds meer bedrijven deze locatie. Dé groepsuitjesspecialist van Gelderland wordt sinds 2008 aangestuurd door een echtpaar dat nog dagelijks werkt aan de uitbreiding en kwaliteit van het aanbod. Bent u geïnteresseerd in een arrangement of een uitje op zondagmiddag op maat, dan helpen de eigenaren u hier graag mee verder.

Besluit om te overnachten op het terrein

De mogelijkheden op de boerderij zijn talrijk en geschikt voor gezelschappen vanaf vier personen. En wist u dat u er zelfs kunt overnachten? Bent u dus niet enkel op zoek naar een uitje op zondagmiddag, maar naar een compleet weekendje weg? Informeert u dan naar de overnachtingsmogelijkheden op het terrein van de boerderij. De tipi’s waarin u kunt verblijven, zijn geschikt voor maximaal tien personen.