Bedrijventrefpunt
Image default
Aanbiedingen

Elektrificatie vormt de kern van de strategie van het merk PEUGEOT.

Elektrificatie vormt de kern van de strategie van het merk PEUGEOT. De nieuwe PEUGEOT 308 is vanaf zijn lancering verkrijgbaar met twee plug-in hybride motoren, zowel voor de 308 Berline als 308 SW. Tegen 2021 verhogen deze nieuwe, geëlektrificeerde modellen het elektrificatiepercentage van het PEUGEOT-gamma tot 70%, zowel voor personenwagens als bedrijfswagens. En daar stopt het niet. Tegen 2023 is 85% van het modellengamma in Europa geëlektrificeerd en tegen 2025 is dat zelfs 100%.

De nieuwe PEUGEOT 308 is vanaf de marktintroductie leverbaar met twee plug-in hybride aandrijflijnen, te weten de HYBRID 180 e-EAT8 en de HYBRID 225 e-EAT8. Deze motorvarianten vormen een aanvulling op het reeds uitgebreide aanbod van geëlektrificeerde modellen van PEUGEOT.

De elektrificatie van het PEUGEOT-gamma begon drie jaar geleden met de lancering van de 100% elektrische e-208, gevolgd door 100% elektrische modellen als de e-2008, e-Traveller en e-Expert) en plug-in hybride versies van de 3008 en 508. Sindsdien hebben de elektrische auto’s van het merk met de leeuw hun stempel gedrukt op de markt. In de eerste vijf maanden van 2021 is PEUGEOT het op één na bestverkochte mainstream automerk in Europa in termen van totale verkoop, en is PEUGEOT al het derde bestverkopende merk van elektrische voertuigen. De PEUGEOT e-208 en e-2008 staan op de tweede plaats in hun respectieve BEV-segmenten en winnen maand na maand aan marktaandeel.

Voor PEUGEOT omvat het elektrische aanbod zowel personenwagens als bedrijfswagens. Het Franse merk biedt een 100% elektrische versie aan van elk van de modellen in zijn bedrijfswagengamma, waarmee professionals probleemloos de groene zones van grote steden kunnen bereiken, terwijl ze genieten van een laadvolume dat identiek is aan dat van de versies met verbrandingsmotor.


Populaire Peugeot Modellen

Peugeot is populair. Er is een Peugeot voor iedereen. Van een compacte stadsauto tot een luxueuze sedan.

Ook in Private Lease is Peugeot ongekend populair. De drie populairste Peugeot Private Lease Modellen zijn op dit moment de 208, 308, 2008 en 3008. Hiervan zijn de 208 en 2008 ook leverbaar in een volledig elektrische versie.

308

Het nieuwe Peugeot-logo pronkt op de nieuwe Peugeot-modellen. Als eerste was de 308 aan de beurt. Hij is leverbaar als vijfdeurs hatchback en als station wagon (SW).  Hij gebruikt dezelfde technische basis als de onlangs gepresenteerde DS 4. Vanaf de lancering zijn er volop aantrekkelijke peugeot 308 private lease aanbiedingen. 

208

Er wordt steeds vaker gekozen voor Peugeot 208 Private Lease. Het is dan ook een prettige auto. Hij is sportief en uitgerust met een revolutionair dashboard. Ook als je aan de lange kant bent is er voldoende ruimte om te zitten.

2008

Peugeot 2008 Private Lease is een voordelige manier om in een nieuwe 2008 te rijden. De 2008 kenmerkt zich door zijn hoogwaardige afwerking. Zowel binnen als buiten. De 2008 is een uitstekende cross- over voor een aantrekkelijke leaseprijs.

3008

De Peugeot 3008 is een middelgrote crossover SUV. De huidige Peugeot 3008 is alweer vijf jaar oud, maar werd vorig jaar nog technologisch bijgepunt en gefacelift. Dat houdt hem jong. 

Het dashboard oogt futuristisch en er zit een groot HD touchscreen van 10 inch op waarmee je alles bedient. Dankzij Apple Carplay en Android Auto verbind je je smartphone met de auto en kun je diverse functies gebruiken.

Net als alle SUV modellen de Peugeot 3008 Private Lease Auto razend populair. 

Private Lease

Peugeot modellen zijn met een laag maandbedrag populair in Peugeot Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.

Een elektrische auto leasen als particulier is bij veel automerken mogelijk. Je betaalt maandelijks vaak meer voor een private lease elektrische auto dan voor een brandstofauto, omdat de productiekosten hiervan hoger zijn. Daarentegen verbruik je geen brandstof, maar betaal je voor stroom. Dit is voordeliger en daarbij ook milieuvriendelijker dan brandstof. Een elektrische auto leasen is in plaats van kopen, is interessant vanwege de onzekere restwaarde van elektrische auto’s als je er een bezit.