Bedrijventrefpunt
Image default
Aanbiedingen

De isolatie van uw woning geeft uw huis een hoger energielabel

U kunt het energielabel van uw woning verhogen als u kiest voor isolatie van het huis. Alle woningen in Nederland hebben of krijgen een energielabel. Hoe hoger het label, hoe beter u uw huis kunt verkopen. Het streven van de regering is om alle huizen over enkele jaren minimaal energielabel C te laten dragen. Isolatie van uw huis zorgt ervoor dat de energiezuinigheid in de woning toeneemt en dat u dus een hoger energielabel kunt aanvragen. En het voordeel is dat isolatie van een huis geen grote ingrijpende klus is. Het is doorgaans snel gebeurd en u heeft er weinig overlast van.

Meer wooncomfort na isolatie van uw huis

Het is niet alleen zo dat uw woning meer waard wordt als deze goed geïsoleerd is. De isolatie van uw huis zorgt er ook voor dat het wooncomfort toeneemt. Vocht kan minder makkelijk het huis binnendringen, dus minder kans op ontsierende vochtplekken en schimmel. Maar het belangrijkste is dat de warmte beter wordt vastgehouden. Daardoor bespaart u fors op de stookkosten, tot wel 30% op jaarbasis. Daardoor verdient u de investering voor isolatie van uw woning in slechts enkele jaren terug. Een bijkomend voordeel van isolatie is dat uw huis in de zomermaanden langer koel blijft bij hoge temperaturen omdat de muren en het dak de warmte minder makkelijk binnen laten dringen.

Laat nu uw huis isoleren en profiteer er direct van

Als u er nu voor kiest om uw huis door een vakbekwaam bedrijf te laten isoleren dan profiteert u direct van de voordelen. De isolatie van uw huis is in een paar dagen geregeld en u heeft er doorgaans niet heel veel overlast van. U kunt hiervoor onder andere terecht bij Isolatietechniek Brabant. Dit is een ervaren bedrijf dat uw woning in enkele dagen klaar kan maken voor de toekomst en uw wooncomfort aanzienlijk zal verbeteren.

https://www.isolatietechniekbrabant.nl