Bedrijventrefpunt
Image default
Aanbiedingen

Alles voor de BMX ér vind je bij Sideways Sports Nijverdal !

Sideways Sports, de online shop voor jouw nieuwe BMX kleding en bescherming

Voor het crossen op je BMX heb jij natuurlijk speciale BMX kleding nodig. Niet alleen voor de extra bescherming maar ook voor de mooie stijl. Bij Sideways Sports kun jij altijd profiteren van een breed aanbod aan BMX kleding en BMX accessoires. Ook hebben wij een speciale collectie voor kinderen!

Topkwaliteit BMX kleding en accessoires voor een voordelige prijs

Aan alleen een BMX heb je natuurlijk niet erg veel, dat is precies de reden dat we bij Sideways Sports zo’n ruime collectie BMX kleding hebben opgenomen. Hier vind je altijd de juiste kleding die past bij jouw BMX. Ben jij op zoek naar een nieuwe BMX outfit? Bij Sideways Sports bieden we kledingmerken die zich al jaren hebben bewezen in de sport van BMX. Ook kiezen wij voor de échte BMX kleding en niet voor motorcross kleding. Waarom kiezen wij voor echte BMX kleding? De broeken zijn langer, er zijn geen dikke leren stukken op de knie en er is een strakkere aansluiting voor maximale bewegingsvrijheid tijdens het BMX-en. Al vanaf €29,95 kun jij kiezen uit meer dan 50 verschillende items zoals een Kenny jersey of een Seven glove in black. Wist je dat onze BMX helmen al beschikbaar zijn vanaf €99,95?

Bezoek onze BMX winkel in Nijverdal

Bescherm jezelf tijdens het BMX rijden

BMX-racen kan riskant zijn, het is belangrijk om geschikte racekleding te dragen. Het dragen van een BMX helm, BMX shirt en een BMX broek gaat niet alleen over stijl, maar ook over veiligheid, comfort en prestaties. Hoogwaardige BMX kleding zorgt ervoor dat jij relaxt bent tijdens het fietsen. Dit stelt jou in staat je te concentreren en te genieten van het BMX-en, en zo optimaal mogelijk te presteren! Als je wilt deelnemen aan wedstrijden, is het zelfs verplicht om de juiste beschermende BMX kleding te dragen. Als jij je niet aan de regels houdt, kun je gediskwalificeerd worden nog voordat de wedstrijd start… zorg er daarom altijd voor dat je goed voorbereid bent, Sideways Sports helpt je hier graag bij!

Waarvoor kun je bij Sideways Sports terecht?

Bij Sideways Sports kun je kiezen uit alle nieuwe BMX kledingmerken. BMX is een veilige sport op voorwaarde dat je de juiste veiligheidsuitrusting draagt. Je wilt jouw dag namelijk niet beginnen of eindigen met een val, het kan natuurlijk altijd gebeuren maar wees dan slim en gebruik bescherming! Een helm en handschoenen zijn niet zomaar een optie, het is verplicht om ze te dragen. Andere pads zoals kneepads, backprotectors of een padded jacket zijn optioneel maar aanbevolen. Bij Sideways Sports hebben we een uitgebreid aanbod van BMX helmen, BMX shirts, BMX broeken en speciale BMX handschoenen.

Benieuwd naar de voordelen van BMX kleding van bij dé #1 BMX shop van Nederland: Sideways Sports? Die lees je hieronder.

• Een BMX outfit die past bij jouw BMX ziet er veel cooler uit;

• Bij Sideways Sports heb je gratis verzending bij bestellingen boven de €80,00;

• Snelle levertijd, bestellingen die voor 16:00 geplaatst zijn worden dezelfde dag nog verzonden;

• Wij beantwoorden alle vragen persoonlijk maar je kunt ook altijd bij onze showroom langskomen in Nijverdal.

Wij zijn geopend van maandag tot zaterdag. Op zoek naar de beste BMX accessoires en BMX kleding in Nederland? Bestel dan nu bij onze Sideways online shop! Vragen of opmerkingen? Laat het gerust weten, dan gaan wij aan de slag – wij helpen namelijk graag.

Kom alles te weten over de Lib Tech Skate banana 2019-2020 snowboards

https://sidewayssports.nl