Bedrijventrefpunt
Image default
Aanbiedingen

25 Voordelen en redenen voor zakelijke beveiligingscamera’s en videobewaking

Als het gaat om de algehele veiligheid en beveiliging van uw bedrijf, zijn camerabewaking en beveiligingscamera’s een must. Hier zijn 25 voordelen van camerabewaking en dwingende redenen waarom, als uw bedrijf geen camerabewakingssysteem voor videobewaking heeft, u dit moet overwegen.

 

1. Beveiligingscamera’s verhogen de algehele veiligheid

Beveiligingscamera’s die in een bedrijf zijn geplaatst, helpen misdaden en inbraken te voorkomen. Bedrijven worden 4x vaker als woning ingebroken.

 

2. Videobewaking kan winkeldiefstal en diefstal helpen voorkomen


Zakelijke beveiligingscamera’s, prominent geplaatst, kunnen diefstal helpen voorkomen. Wist je dat 64 procent van alle kleine bedrijven het slachtoffer wordt van diefstal van werknemers, en landelijk verliezen kleine bedrijven elke minuut € 25.000 tot 33.000 aan winkeldieven.

 

3. Voorkom fraude

Een typisch bedrijf kan tot 5% van zijn inkomsten verliezen aan fraude.

 

4. Camerabewaking kan diefstal van werknemers voorkomen

80 procent van de diefstallen vond plaats in organisaties met minder dan 100 werknemers en meer dan de helft had minder dan 25 werknemers.

 

5. Verbetert waarborgen

Kleinere organisaties zijn kwetsbaarder voor diefstal van werknemers. Dit komt omdat er vaak minder waarborgen zijn.

 

6. Beschermt tegen inbraak

60,5% van de inbraken zijn met geweld betreden. Veel mensen zijn van mening dat inbraken simpelweg ‘misdaden van kansen’ zijn. Uit statistieken blijkt echter dat de meerderheid van de inbraken feitelijk geforceerde binnenkomsten zijn (ramen breken, sloten plukken, deuren inslaan, enz.). Een goed beveiligingssysteem, inclusief bewakingscamera’s, kan een groot afschrikmiddel zijn voor dit soort misdaden.

 

7. Verbeterde perceptie van bezorgdheid over de veiligheid van klanten

De aanwezigheid van een goed beveiligingssysteem inclusief beveiligingscamera’s laat uw klanten zien dat u om hun veiligheid geeft en hun algehele perceptie van uw bedrijf kunt verbeteren.

 

8. Verbetert externe beveiliging voor klanten en werknemers

Videobewakingscamera’s beschermen uw medewerkers zowel direct als indirect. Wanneer geïnstalleerd op bedrijfsparkeerterreinen en buiten het fysieke gebouw, kunnen ze de verdachte activiteit registreren en kunnen beveiligingsmedewerkers van het bedrijf of anderen ervoor zorgen dat werknemers hun voertuigen veilig bereiken.


9. Beveiligingscamera’s kunnen het risico op vandalisme verkleinen

Ondernemers betalen direct en indirect voor vandalisme. Volgens de Amerikaanse Small Business Administration kost een enkel incident van vandalisme gemiddeld € 3.370. Het is bewezen dat opvallend geplaatste camera’s de dreigingen van geweld en vandalisme bij bedrijven drastisch verminderen.

 

10. Verbeter de productiviteit en bedrijfsvoering van medewerkers

11. Verhoogt de verkoop

Videocamera’s kunnen u ook helpen meer producten uit uw winkel te verkopen. Hoe? Ze maken het gemakkelijk om verkeerspatronen van klanten in uw hele bedrijf te volgen. Hiermee kunt u de voorraad verplaatsen en de bevoorrading aanpassen, zodat u optimaal profiteert van ‘natuurlijke’ gebieden met veel verkeer.

 

12. 24/7 gemoedsrust

Continue realtime bewaking – IP-bewaking op afstand stelt geautoriseerde medewerkers in staat om kritieke bedrijfsgebieden continu, 24/7 in realtime en bijna overal te bewaken.

 

13. Kan helpen juridische claims en fraude te voorkomen

Vermijd dure juridische kosten als gevolg van valse of oneerlijke claims. Een van de ergste angsten van elk bedrijf wordt aangeklaagd. Of er nu een ongeval, letsel, intimidatie of andere juridische kwestie op locatie plaatsvindt, met videobewijs kan bewijzen wat er werkelijk is gebeurd.

 

14. Biedt zakelijke naleving

Veel soorten bedrijven moeten beschikken over een videobewakingssysteem om te voldoen aan de HIPPA- of SEC-voorschriften en het interne bedrijfsbeleid.

 

15. Beveiligingscamera’s ondersteunen wetshandhaving

Videobewakingsbeelden zijn een van de beste opsporingsinstrumenten van wetshandhavers voor zakelijke criminele activiteiten, waaronder diefstal en vandalisme.

 

16. Is kosteneffectief en schaalbaar

Videobewaking is kosteneffectief en schaalbaar. Naarmate uw bedrijf groeit, is het toevoegen en integreren van extra camera’s in een gevestigd netwerk eenvoudig en kostenbesparend.

 

17. Biedt een overzicht van alle activiteiten in uw bedrijf

Videobewaking beschermt werknemers indirect door elke bezoeker die het gebouw binnenkomt te volgen en een videoregistratie bij te houden van hun activiteiten.

 

18. Beveiligingscamera’s verminderen de noodzaak om extra beveiligingspersoneel in te huren

Omdat werknemers, managers en supervisors niet overal tegelijk kunnen zijn, bewaakt een videobewakingssysteem de productiviteit zonder de extra kosten van het inhuren van extra personeel.

 

19. Videobewaking kan de bedrijfswinsten verhogen


Uit een Business-onderzoek naar de effecten van bewaking bij 392 restaurants bleek dat bedrijven waar bewakingscamera’s aanwezig en operationeel waren, een daling van 22 procent in diefstal EN een winststijging van 7 procent zagen.

 

20. Bewaakt klanttransacties

Winkelbedrijven gebruiken videobewaking om transacties van klanten te volgen. Als een klant bijvoorbeeld beweert een duur artikel te hebben gekocht maar niet de bon heeft, of dat een medewerker onbeleefd was of verkeerde informatie heeft verstrekt, kunnen videobewakingsrecords worden gebruikt om te bepalen of ze op de betreffende dag in de winkel waren, en wat er in feite gebeurde.

 

21. is verstandig zakelijk

Videobewaking is zakelijk logisch, omdat u als bedrijfseigenaar of leider vaak niet op meer dan één plaats tegelijk kunt zijn. Videobewaking biedt u visuele toegang tot uw bedrijf wanneer u het 24/7, 365 dagen per jaar nodig heeft.

 

22. Beveiligingscamera’s kunnen beschermen tegen overvallen

Overvallen en inbraken zijn sinds 2016 met 8,6% gestegen.

 

23. Videobewaking kan monetaire verliezen verminderen

De gemiddelde kosten per winkeldiefstal zijn verdubbeld tot € 559.

 

24. Word proactief in het voorkomen van winkeldiefstal

60% van de bekende winkeldieven werd gedetecteerd op minstens twee afzonderlijke locaties van dezelfde winkelketen.

 

25. Herken winkeldiefstal en bedreig bedreigingen voordat ze gebeuren

20% van de bekende winkeldieven bezocht drie of meer locaties van dezelfde winkelketen.

https://bravobeveiliging.nl/