Circulair en duurzame werkruimtes in Hoofddorp

Wilt u een ruimtes huren voor een evenement? Of bent u op zoek naar een flexibele werkplek? Wij hebben ruimtes voor evenementen en werkplekken deze vind u in de omgeving van Amsterdam. Dit is een locatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Lees dit artikel om meer te weten te komen over C-Béta. 

Circulair en duurzame ruimte

C-Béta kan zich met trots een circulaire evenementenlocatie in Hoofddorp benoemen. Wij maken gebruik van de meest duurzame materialen voor onze ruimtes. Wij zijn daar trots op! Wij ontvangen mensen die geïnspireerd wil raken door onze verschillende ruimtes die te huren zijn voor evenementen of werkplekken. Wij bieden ruimtes aan voor prikkelende evenementen en werkplekken met de juiste boodschap. 

Evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam

Kom werken op een bijzondere werklocatie in de buurt van Amsterdam. Wij bieden werkplekken aan die zorgen voor inspiratie en frisse ideeën. Wist uw dat het uw gasten net dat beetje extra inspiratie die ze nodig hebben.

Unieke evenementenlocaties in omgeving Amsterdam

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een grote bijeenkomsten maar ook voor kleine vergadering. Dit is handig voor als u met kleine groepen komt. Voor elke wens is er een unieke evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam. Bij ons heeft u de keuze om een ruimte te huren voor een dagdeel of de gehele dag. 

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl