Geef uw wensen voor een mantelzorgunit door

Een mantelzorgunit zorgt ervoor dat uw geliefde een fijn thuis heeft. Daarnaast is het ook praktisch. Als u zorg wilt bieden aan uw ouder of grootouder, zijn zij dicht bij uw huis. Bij de specialist geeft u uw speciale wensen door, zodat de mantelzorgunit perfect past bij uw woning. Want bij RSP Recreatiebouw richt u de woning geheel naar wens in. Ga voor karakteristiek door te kiezen voor een mantelzorgunit in de vorm van een Farmer House. Of wilt u een mantelzorgunit laten bouwen die geheel bij uw bestaande woning past? Dan is een Zeeuws hof de uitkomst. Bij RSP Recreatiebouw kan het allemaal! Door enkel gebruik te maken van duurzame en onderhoudsvrije materialen ervaren de nieuwe bewoners jarenlang plezier aan de mantelzorgunit.

Kies voor een duurzame en energiezuinige mantelzorgunit

Een mantelzorgunit heeft u natuurlijk het liefst op een duurzame en energiezuinige manier. Kies dan voor ‘4 Seasons’ van RSP Recreatiebouw! De panelen zijn gepatenteerd waardoor u een hoge constructie stijfheid heeft. Daarnaast garandeert deze specialist maximale levensduur en een zeer hoge isolatiewaarde. En dit alles zonder onder te doen aan de flexibiliteit van de indeling. Naast het uitzoeken van het dakmodel, dient u keuze te maken wat betreft de gevelbekleding, inrichting en de uitvoering. Doordat alle materialen streng gecontroleerd en geselecteerd worden, staat RSP Recreatiebouw altijd garant voor een hoog afwerkingsniveau. Bent u benieuwd wat de hedendaagse technieken u te bieden hebben? Kom vooral eens langs voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kop koffie.

Geniet alle seizoenen van de mantelzorgunit

Als u een mantelzorgunit in uw tuin heeft laten plaatsen, wilt u natuurlijk dat de bewoner elk seizoen van het jaar geniet van de woning. Laat dan gepatenteerde Recreatie Sandwich Panelen op het dak plaatsen! Hierdoor wordt niet alleen een hoge constructiestijfheid gerealiseerd, maar ook een zeer hoge isolatiewaarde. Zo is er het hele jaar door sprake van een aangename atmosfeer. In de winter is het heerlijk warm en in de zomer is het koel. RSP Recreatiebouw is het enige bouwbedrijf die mantelzorgunits met het energielabel A aanbiedt. U gunt uw vader, moeder of schoonouders toch ook enkel de beste kwaliteit? Bekijk de mogelijkheden van de specialist en laat uw voorkeuren weten.