Bedrijventrefpunt
Tuin en buitenleven

Met een houten afdak geniet u alle seizoenen van het buitenleven

Een houten afdak is een echte luxe en creëert een ruimte die buiten met binnen verbindt. Voelt u zich tijdens te warme of juist frisse dagen binnen opgesloten? Met een afdak of tuinhuis met overkapping bent u eerder geneigd buiten te gaan zitten, omdat u beter beschut bent tegen de elementen. De overkapping is een verlenging van de woonruimte die u binnen heeft en geeft een gevoel van vrijheid. U bent minder aan de verschillende seizoenen gebonden en geniet meer van het buitenleven. Een overkapping is een aanrader voor wie meer van buiten wil genieten.

Het hele jaar rond feestvieren bij u thuis

Wanneer u geniet van het organiseren van feestjes, verjaardagen en etentjes zult u een houten afdak als een echte verademing ervaren. U bent niet meer gebonden aan binnen óf buiten, maar beschikt over een tussenoplossing. Dit biedt u vrijheid om optimaal en het hele jaar rond feesten te organiseren. U bent minder gebonden aan de grootte van uw woonkamer en verdeeld gasten gemakkelijk over binnen– en buitenshuis. Een afdak of tuinhuis met overkapping is een luxe waar u tijdens speciale gelegenheden extra van geniet en gebruikmaakt. Barbecues en feestjes zullen een nog groter succes zijn!

Een tuinhuis met overkapping dat helemaal op uw wensen wordt afgestemd

Van der Heijden Buitenleven realiseert de mooiste overkappingen voor ieder huis en iedere tuin. Dankzij de vele mogelijkheden kan een houten afdak naar eigen stijl worden ontworpen en bent u nauw bij het ontwerpproces betrokken. Wilt u een klassiek, modern of juist landelijk tuinhuis met overkapping? Wilt u veel of juist weinig verlichting? Geeft u de voorkeur aan ramen en deuren of wilt u een open verbinding met uw tuin? Ook in de houtsoorten zijn er diverse keuzes. Het resultaat van al deze mogelijkheden is een unieke overkapping die past bij uw huis en tuin en misschien wel het belangrijkste; het past echt bij u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje in de showroom in Heesch.

Gerelateerde artikelen

Profiteer van een totaalpakket van de hovenier dicht bij Bergen op Zoom

Tijdelijk een onkruidmachine huren

Drie tips voor bij het kopen van nieuwe betonpoeren