Bedrijventrefpunt
Image default
Toerisme

Heerlijke vakantiebestemming Mallorca

Spanje is zelf al een heerlijk vakantieland maar het Spaanse eiland Mallorca heeft het helemaal. Mallorca behoort tot de eilandengroep de Balearen en heeft alles wat een vakantie naar Spanje tot een feestje kan maken.

De Balearen hebben een subtropisch, mediterraans klimaat. In de zomer is het hier altijd heerlijk met een fijn briesje langs de kust. In de winter kan het hier knap koud zijn met zelfs sneeuw in de bergen.

Vakantie Spanje Mallorca is reeds door menig toerist ontdekt. Mallorca is een heel mooi eiland en die schoonheid kun je goed tot je nemen als je een scooter huurt. Je ziet een mooi heuvellandschap met ravijnen en authentieke dorpen.  Je kunt de druipsteengrotten bezoeken. Of de mooie zandstranden. Het mooiste zandstrand ligt bij Alcudia. Je vindt daar ook een gezellige boulevard met winkeltjes, restaurants en bars.

Mallorca heeft ook een bruisend uitgaansleven. Vooral in de hoofdstad, Palma de Mallorca, kun je je goed vermaken. Het gokhuis is bijvoorbeeld een leuke plaats om naar toe te gaan. Je kunt er proberen je vakantie weer terug te verdienen.

Behalve lekker naar het strand gaan en het beroemde uitgaansleven van Mallorca kun je je ook nog eens vermaken in de vele pretparken die dit eiland rijk is. Je hebt hier bijvoorbeeld het Hydropark en het Katmandu Park in Magaluf. Dit laatste park staat garant voor een fantastische interactieve ervaring met de nieuwste technologie.

Vakantie Spanje Mallorca is gewoon via het internet te boeken. Het eiland Ibiza is ook al zo’n leuk Spaans eiland. Dit eiland is berucht om al de feesten met beroemde diskjockeys. Ook de hele Nederlandse jetset vertoeft er in de zomer. Dus als je nog eens beroemde Nederlanders wilt spotten is Ibiza the place to be. Maar voor al het overige is Mallorca helemaal goed.

http://vakantiespanje.nl