Bedrijventrefpunt
Image default
Groothandel

Cahec Global – Uw partner in partij- en groothandel

Cahec Global uw partner in partij- en groothandel

Cahec Global is een jong en innovatief bedrijf dat zich bezig houdt met het verhandelen van kwalitatief hoge importhandel en goederen die voortkomen uit faillissement partijen. Door het jonge en creatieve team van Cahec Global is het een zeer prettig en flexibel bedrijf om mee samen te werken!

 

U kunt bij Cahec Global terecht voor partijhandel, groothandel, markthandel, maar bijvoorbeeld ook voor een samenwerking op commissie basis. Als u bijvoorbeeld een dag aanbieding website heeft, kunt u een product promoten en versturen wij deze vervolgens netjes aan uw klanten (zonder dat u hoeft in te kopen). Vervolgens maakt u een X bedrag per verkocht product aan ons over, na afloop van de aanbieding en het ruiltermijn.

 

Cahec Global staat voor een uitmuntende klantenservice. Niets is onmogelijk bij Cahec Global, in overleg kunnen bijzonder veel deuren geopend worden zodat alles naar uw wens kan verlopen.

 

Wacht niet langer en neem snel een kijkje op de product pagina van Cahec Global en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken! 

 

http://www.cahecglobal.com/producten