Bedrijventrefpunt

Voor de eerste keer een e-sigaret aanschaffen

Er zijn mensen die meerdere keren geprobeerd hebben om te stoppen met roken. Stoppen met roken kan moeilijk zijn, omdat een sigaret een verslavende werking kan hebben. De nicotine in een sigaret komt via je longen je lichaam binnen tijdens het roken en zal er voor zorgen dat je een ontspannend gevoel krijgt. Wanneer eenmaal de nicotine uitgewerkt is, zal je behoefte naar nicotine weer terugkomen. Wanneer je veel rookt zal je behoefte naar nicotine hoog zijn. Tijdens het roken krijg je samen met de nicotine ook schadelijke stoffen binnen. Zoals bijvoorbeeld koolmonoxide en teer.

Voor mensen die willen stoppen met roken zijn er hulmiddelen uitgevonden. Een voorbeeld daarvan is de elektrische sigaret. Een elektrische sigaret voorziet je van de nicotine, maar je krijgt veel minder schadelijke stoffen meer binnen. Na verloop van tijd zal je wanneer je de elektrische sigaret gebruikt geen trek meer hebben in een sigaret. Je kunt dan beginnen met het afbouwproces. Een elektrische sigaret kan vele voordelen hebben ten opzichte van een traditionele sigaret. Wanneer je een traditionele sigaret rookt krijg je zoals eerder aangegeven vervelende schadelijke stoffen binnen zoals koolmonoxide en teer, wat je dus bij een elektrische sigaret niet hebt.

Eveneens is het roken van een traditionele sigaret een dure hobby. Een pakje sigaretten kan al gauw zes euro kosten. Met een elektrische sigaret ben je ten opzichte van een traditionele sigaret 70 procent goedkoper uit. Bovendien kun je met een elektrische sigaret beginnen met afbouwen. Je kunt de hoeveelheid nicotine bij een elektrische sigaret stapsgewijs verlagen. Na verloop van tijd zal je geen behoefte hebben naar nicotine, zodat je kan stoppen met roken.

Het kopen van een elektrische sigaret kun je eenvoudig doen vanuit je lui stoel door een bestelling te plaatsen bij een webshop die elektronische sigaretten levert. Op het internet zijn er genoeg webshops te vinden die de elektrische sigaret leveren. Denk hierbij aan specialisten als eSmokeDeal.nl, die zich kenmerken door een goede klantenservice en vakkennis.

http://www.esmokedeal.nl