Bedrijventrefpunt
Image default
Gezondheid

Heeft vascuvitaal wel nut?

Wil jij je bloedvaten schoonmaken? Dan is het gebruik van het supplement vascuvitaal voor jou een must! Dit is een supplement die verschillende stoffen bevat die enorm goed zijn voor het menselijk lichaam, deze zorgen er namelijk voor dat de bloedvaten binnen het lichaam schoon blijven en waar nodig schoon worden gemaakt. Het reinigen van de bloedvaten duurt over het algemeen een maand per jaar dat iemand leeft. Als je hiervoor een professionele behandeling voor wilt laten uitvoeren ben je al snel honderden euro’s lichter. De supplementen die Oligo Pharma in haar aanbod heeft kunnen voor het zelfde effect zorgen, althans dat beweert het bedrijf.

Supplementen van vascuvitaal zijn alweer ruim twintig jaar op de markt aanwezig. De laatste jaren heeft dit product sterk onder een vergrootglas gelegen en dat heeft uiteindelijk geleid toch een flinke deuk in het imago van dit bedrijf. Veel mensen beweren dat het product helemaal geen effect zou hebben en dat het product één groot verkoopverhaal is. Het is dus van enorm groot belang dat het bedrijf achter dit product kan aantonen dat het product wel degelijk een positief effect heeft op het menselijk lichaam. Er dient dus onderzoek gedaan te worden die kan vaststellen of het product werkt of dat het product onzin is.

Het product is tevens niet goedkoop, je betaalt al snel €90,- voor ongeveer 300 tabletten. Of je recht hebt op een vergoeding is afhankelijk van welke arts of verzekering jij gebruik maakt. Bij een basisverzekering wordt dit niet vergoed, als je een aanvullende verzekering hebt kan je wel aanspraak maken op een vergoeding. Zorg er dus altijd voor, indien je dit product wilt gebruiken dat je vooraf goed op de hoogte ben of je iets vergoed krijgt of dat je alles uit je eigen zak moet betalen. Voor de meeste mensen is dit namelijk een bedrag wat zij niet zo snel maandelijks kunnen missen.

 

http://www.oligo-pharma.nl/