Bedrijventrefpunt

Met strategisch leveranciersmanagement groeien uw leveranciers uit tot partners

Heeft u kennis van strategisch leveranciersmanagement? Dit is over het algemeen vrij ingewikkeld. Echter is het voor ondernemingen in Nederland verplicht om strategisch leveranciersmanagement te implementeren. Dit bestaat onder meer uit het opstellen van duidelijke contracten, en het volgen van uitgebreide voortrajecten. Verder denkt u onder meer aan periodiek monitoren en dit vertalen naar verbeterafspraken, maar ook tijdig overleg voeren om lopende operationele zaken te bespreken. Zelfs het doorvoeren van verbeterpunten is iets wat lastig kan zijn. Het zijn kortom een hele hoop factoren waar u rekening mee moeten houden. Daarom is het verstandig om hiervoor een specialist in te schakelen. Een bedrijf als HCDR ondersteunt u hierbij. Hoe zij dit doen? Dat leest u hieronder.

U wordt op optimale wijze ontzorgd

HCDR is gespecialiseerd in het ondersteunen van het implementeren van strategisch leveranciersmanagement. Zij brengen dergelijke trajecten op deskundige wijze op gang en weten hoe ze u op optimale wijze moeten ontzorgen. Hiervoor stellen zij een helder dossier samen met duidelijke afspraken en voeren ook de periodieke leveranciersgesprekken met u. Op die manier houden zij te allen tijde een vinger aan de pols voor uw gebruikers en zorgen zij ervoor dat u zich volledig kunt focussen op de core business van uw onderneming. Uw leveranciers groeien uit tot uw partners wanneer u gebruikmaakt van de diensten van deze specialist!

Kom in contact met de vakmensen

Heeft u interesse in de mogelijkheden van HCDR gericht op het implementeren van strategisch leveranciersmanagement? Ga dan met hun vakmensen in gesprek en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen. De eerste stap op weg naar meer inzicht in en grip op uw onderneming zet u eenvoudig wanneer u deze specialist inschakelt. Wanneer u direct in contact wilt komen met een van hun medewerkers, maakt u gebruik van de contactgegevens op hun website. Zij staan u graag te woord en voorzien u van deskundig advies op maat.

https://hcdr.nl/