Bedrijventrefpunt

Webshops

Ze zijn niet meer weg te denken uit het leven van de gemiddelde nederland, ja inderdaad ik heb het over websops. Dit komt onder andere omdat ondernemers het potentieel van het internet steeds beter weten te benutten. Vooral retailers die ook een fysieke winkel hebben profiteren van een goed uitgestippelde multichannel strategie.

Ruim tachtig procent van de Nederlanders koopt tegenwoordig wel eens spullen online. In 2015 waren zij verantwoordelijk voor een besteding van 6 miljard euro. Dat is een stijging van ruim 50% ten opzichte van het jaar ervoor. Dit cijfer komt vooral door zogenaamde multi channel bedrijven die gaan voor een combinatie van online en offline. Het is logisch dat deze combinatie winnende is omdat je zo het beste van online en offline met elkaar kan combineren. Waar fysieke winkel als voordeel de tastbaarheid hebben, bied online de mogelijkheid om vanuit de luie stoel een bestelling te plaatsen. Het is een combinatie van gemak en service. Het einde van de groei van webshops lijkt dan ook nog lang niet in zicht. Online betalen wordt steeds makkelijker en steeds veiliger, het assortiment steeds uitgebreider. Waarom zou je daar als klant geen gebruik van willen maken?

Er zijn dan ook meerdere initiatieven die het shoppen bij webshops nog eens extra stimuleren. Een mooi voorbeeld is een website die kortingscodes bundelt. Zo bied het de online shopper de mogelijkheid om tot wel 700 keer veel geld te besparen. Je kan op dit dit soort websites veel verschillende codes vinden zoals bijvoorbeeld een kortingscode plasma discounter of eentje voor greetz. Op deze manier kan je goedkoop en makkelijk cadeaus inslaan voor het feestdagen seizoen. Iets wat toch al een dure tijd wordt, waarom zou je er dan ook meer dan onnodig veel geld aan besteden? Op deze manier kan je een hoop geld uitsparen waardoor je nog meer cadeautjes kan kopen, of natuurlijk jezelf eens goed te verwennen.

http://www.kortingscode-zoeken.nl