Bedrijventrefpunt
Image default
Dienstverlening

Incasso Particulier

Incasso Particulier

Incassobureau nodig als particulier? Zoek niet verder, bij incassobureau Bill bent u aan het juiste adres. U kunt direct uw vorderingen online indienen; incassobureau particulier

Of het nu gaat om een lening die niet terugbetaald wordt of om borg die uw voormalig huisbaas weigert terug te storten, Bill incasseert het allemaal voor u. Een incasso particulier in werking zetten, is vaak problematisch. Veel incassobureau nemen geen opdrachten aan van particulieren. Bill wel!

Incassobureau Particulier Inschakelen

Indien u een vordering heeft op een bedrijf of een andere particulier moet u deze eerst ingebreke stellen. Dit doet u door een laatste aanmaning naar de debiteur te sturen. Een voorbeeld aanmaning vind u eventueel op onze website.

Wanneer er dan nog niet betaald wordt, kunt u Bill inschakelen. Doorgaans hebben we genoeg aan de onderliggende overeenkomst, bijvoorbeeld een geldleningovereenkomst of een voormalig huurcontract. Dit kunt u mailen naar info@billincasso.nl

Aankoop internet; wel betaald maar niet geleverd

Je hoort het tegenwoordig steeds vaker; besteld via internet maar niets meer gezien. Via webshops krijgt u niets meer geleverd heeft voordat u vooraf betaald heeft. Kijk daarom goed met welke partij u in zee gaat. Google de webshop en als er teveel negatieve berichten naar voren komen doe er dan geen zaken mee. Bedenk ook dat wanneer het aanbod te mooi is om waar te zijn dat er vaak iets niet in de haak is.

Heeft u toch betaald maar krijgt u het product niet geleverd. Stel de leverancier er dan van op de hoogte dat u de koop annuleert. De leverancier heeft vanaf dat moment 1 maand de tijd om uw geld terug te storten. Doet hij dit niet dan is hij in gebreke. Stuur een laatste aanmaning (ofwel ingebrekestelling) en dien indien er alsnog niet betaald uw incasso particulier bij ons in.

http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html