Een mooie werkplaatsvloer van hoogwaardige kwaliteit

Wanneer u een werkplaatsvloer van beton heeft, ziet u na verloop van tijd altijd de gebruikssporen hierop. In het begin werkt een betonnen werkplaatsvloer prima, maar na enkele jaren ontstaan er grindnesten en oneffenheden. Bovendien kan er gemakkelijk een scheur in uw vloer ontstaan, bijvoorbeeld wanneer u iets laat vallen. Dit kan soms voor gevaarlijke situaties zorgen op de werkvloer en dat wilt u natuurlijk het allerliefst voorkomen. Hoe u dit eenvoudig voorkomt? Door een mooie werkplaatsvloer van hoogwaardige kwaliteit van Soldicoat B.V. te laten leggen. Deze vloeren hebben geen oneffenheden, geen naden en zijn uiterst stevig. Laat u iets op deze vloer vallen? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele scheuren.

Keuzes die u krijgt als u voor deze vloer kiest

Kiest u voor een werkplaatsvloer van Soldicoat B.V.? Dan kunt u zelf bepalen hoe deze precies vorm krijgt. U krijgt bijvoorbeeld de keuze tussen een afwerking van epoxy of van polyurethaan. En hoe dik wilt u dat uw vloer wordt? Een werkplaatsvloer van Soldicoat B.V. is al mogelijk vanaf een dikte van 200 micron tot maximaal 500 micron. Hoe dikker de vloer, hoe sterker hij is. Bovendien zijn al deze vloeren voorzien van een hoge druksterkte. Dat wil zeggen dat de vloer goed bestand is tegen de trillingen van bijvoorbeeld zware en industriële machines. Natuurlijk zijn deze vloeren niet alleen ideaal voor in de werkplaats, maar u kunt er ook voor kiezen deze vloer als industrievloer te laten leggen.

Vraag om deskundig advies

Natuurlijk is het best lastig om zelf alle keuzes omtrent uw nieuwe werkplaatsvloer of industrievloer te maken. Wist u dat het zelfs mogelijk is om de vloer in de kleuren van uw bedrijf te laten maken? Voor advies over kleurgebruik, materiaalgebruik en dikte, kunt u terecht bij de medewerkers van Soldicoat B.V. Zij kunnen u alles vertellen over een werkplaatsvloer of industrievloer en denken graag met u mee.