Bedrijventrefpunt

Altijd verzekerd van een hoogwaardige prothese bij een borstvergroting in de regio Antwerpen

Als u een borstvergroting bij een privékliniek in de omgeving van Antwerpen laat uitvoeren, wilt u dat alles tot in het kleinste detail in orde is. Daarom vertrouwt u op de expertise van de chirurgen van Mediclinic. Daarbij wordt er ook voldoende aandacht besteed aan uw keuze voor hoogwaardige protheses. Zo zijn de implantaten gevuld met cohesieve siliconengel. Deze vulling is niet meer vloeibaar, zoals vroeger. Hierdoor is een lek uitgesloten. Daarbij voldoen alle protheses aan de strenge Europese normen en biedt de fabrikant u een levenslange garantie. Maak een afspraak met de chirurg en ontdek het resultaat van uw dromen.

Ontvang een uitgebreid advies bij uw borstvergroting in de omgeving van Antwerpen

Wanneer u een goed resultaat wilt voor uw borstvergroting in Antwerpen is de plaatsingstechniek van een enorm groot belang. Hierbij is het beste dat de prothese geplaatst wordt tussen of onder de borstspier. Daarom neemt de chirurg voldoende tijd om een nauwkeurige meting te doen voor dat u onder het mes gaat. Daarbij krijgt u een uitgebreide consultatie, zodat u goed voorbereid bent op de ingreep. Ook na de ingreep ontvangt u de nodige nazorg. Maak snel een afspraak met het team van specialisten van Mediclinic.

Kies zelf uw protheses bij een borstvergroting in de regio Antwerpen

Wanneer u een borstvergroting laat uitvoeren is het belangrijk dat u een 100% natuurlijk resultaat hebt. Daarom is het een goed idee om een afspraak te maken bij het team van specialisten van Mediclinic. U kiest na een nauwkeurige opmeting zelf het implantaat. Hierbij ontvangt u ook pasprotheses om een duidelijk beeld te krijgen van het resultaat. U heeft zelf de keuze om te gaan voor een subtiel of opvallend resultaat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak en plan de ingreep in. Tijdens de ingreep wordt altijd gebruik gemaakt van de modernste technieken.