Wat moet u doen als uw CV ketel lekt? Een simpele oplossing

Lekt uw CV ketel of radiator? Om dit te behandelen kunt u verschillende producten gebruiken. Voor waterverlies tot 200 liter per dag is er Repa-R200 en voor waterverlies tot 500 liter per dag Repa-R500. Dit product dicht grote lekken en is toepasbaar voor staal, ijzer, koper en kunststof. Dit product zoekt de lekken op en zorgt voor een harde afdichting van buitenaf. Het zorgt op een eenvoudige manier voor een duurzame en permanente dichting en is hittebestendig tot wel 1200°C. Ook kan dit product een flinke druk van wel 10 bar aan. Om de producten van Leakfix nog eenvoudiger te gebruiken, kunnen deze in de waterleiding worden gepompt met de Repa-Handpomp. Hiermee pompt u het product eenvoudig met kracht rond.  

Het juiste product om toe te passen wanneer uw CV ketel of radiator lekt

Leakfix biedt als specialist verschillende producten aan om een lek in uw CV of radiator te dichten. Heeft u een kleine lekkage met een waterverlies tot 10 liter per dag? Kies dan voor Repa-Therm, dat geschikt is voor staal, ijzer, koper en kunststof. Hiermee heeft u een duurzame en permanente dichting. Dit product is drukbestendig tot 10 bar en tot een temperatuur tot wel 1200 °C. Alle producten van Leakfix zijn gifvrij en beschadigen uw gereedschap niet. Ook is het product eenvoudig te gebruiken. In tien simpele stappen bent u van de lekkage in uw CV of radiator af, zodat u uw verwarming weer veilig kunt aanzetten!

Door het goed onderhouden van uw CV en radiator kan er geen lek ontstaan

Voorkomen is altijd beter dan behandelen. Dat geldt zeker ook voor een CV ketel of radiator die lekt. Daarom is goed onderhoud aan uw CV of radiator van groot belang. De belangrijkste stap hierbij is het reinigen van de CV-leidingen. Hiervoor gebruikt u het reinigingsmiddel Repa-Clean, dat door Leakfix is ontwikkeld. De producten van deze specialisten werken optimaal in schone leidingen. Ook vervuild water kan de werking van het product beïnvloeden. Het is dus raadzaam om de leidingen goed schoon te spoelen en het water in uw CV ketel te vernieuwen. Met de Repa-KS coating beschermt u uw waterleiding en radiator nog eens extra. Is er onverhoopt toch een lek ontstaan in uw CV ketel? Met het product Repa-Kessel dicht u het lek in uw CV-ketel op een eenvoudige en snelle manier.

https://leakfix.nl/cv-ketel-lekt-aan-onderkant/