Bedrijventrefpunt
Bedrijven

Een indoor tennisbaan voor iedere sportliefhebber

Sporten is gezond voor iedereen, en tennis is een van de sporten die op meerdere vlakken gezond is om te beoefenen. U gebruikt niet alleen zoveel mogelijk uw conditie, maar u bent ook geconcentreerd met het spel bezig. Door het competitieve element is het ook nog eens een hele leuke sport. En het mooie is: tennissen kan het hele jaar door! In de winter kunt u namelijk gebruikmaken van een professionele indoor tennisbaan, met voldoende ruimte en alle nodige voorzieningen. Eén van die indoor tennisbanen is de tennisbaan van Tennishal De Ronde Venen, gelegen aan de westrand van Mijdrecht (Wickelhof), vlak bij de plaats Vinkeveen. Hier beschikt men over vijf kwalitatieve, overdekte tapijtgravelbanen waar u optimaal op kunt tennissen. Bent u geen lid? Geen zorgen, want dat hoeft u hier helemaal niet te zijn! Iedereen is vrij om hier een baan te reserveren voor een heerlijk potje tennis.

Gezelligheid en sport onder één dak

Bij sport hoort ook gezelligheid, want alleen op deze manier blijft u gemotiveerd om het te blijven doen. Daarom heeft Tennishal De Ronde Venen in Mijdrecht de indoor tennisbaan zo ingericht dat er altijd ruimte is voor socialisering. Dit is bijvoorbeeld mogelijk in de ruime horecagelegenheid, waar u met een hapje en een drankje kunt napraten over de wedstrijd, of even kunt pauzeren tussen de potjes door. Hier kunt u ook arrangementen met eten en drinken boeken voor onder meer bedrijfsuitjes en familiefeesten, uiteraard gecombineerd met spannende tenniswedstrijden!

Kom langs en sla uw slag

Ontdek de vele mogelijkheden die Tennishal De Ronde Venen te bieden heeft, voor jong en oud en van beginner tot gevorderde. De indoor tennisbaan is gemakkelijk te bereiken vanuit regio’s als Amsterdam Zuidoost, Uithoorn, Amsterdam Zuid, Amstelveen, Utrecht en Hilversum. Wilt u meer informatie ontvangen over de voorzieningen in de tennisbaan? Dan kunt u altijd contact opnemen of natuurlijk de website bezoeken.

https://www.tennishalderondevenen.nl/