Bedrijventrefpunt
Image default
Beauty en verzorging

Je gezicht in de lift

Ouder worden we allemaal. Dat is op zich niet zo erg maar met de gevolgen daarvan zijn we vaak niet zo blij. Je krijgt rimpels en grijze haren. Lachrimpels vinden we over het algemeen nog wel acceptabel maar de verticale rimpels zoals een rimpel langs je mondhoeken en een fronsrimpel vinden we maar vervelend. Door deze verticale rimpels zie je er vaak moe en somber uit. Veel moeier en somberder als dat je in werkelijkheid bent.

Je kunt proberen om het natuurlijke verouderingsproces een beetje af te remmen door een gezonde levensstijl. Je kunt zorgen voor voldoende rust. Zorg ervoor dat je per nacht zo’n 7 à 8 uur slaap krijgt. En je kunt proberen om stress zoveel mogelijk te vermijden. Dit is helaas moeilijk in onze maatschappij. Er wordt ontzettend veel van ons verwacht, zowel privé als op ons werk. Daarnaast kun je zoveel mogelijk gezond proberen te eten. Vooral groenten en fruit zijn de leveranciers van de door ons gewenste gezonde voedingsstoffen. Hiernaast kun je zoveel mogelijk proberen om de schadelijke straling van UV te vermijden. UV straling zorgt voor een vroegtijdig gerimpelde huid. Gebruik dus een goede zonnebrandcrème. En zoals bekend doen roken en veel alcohol gebruik je huid ook geen goed. Maar wat wel weer goed is, is veel beweging en dan vooral in de buitenlucht. Dus ga gezellig eens wandelen met je buurvrouw. Dat is ook nog eens gezellig.

Maar voor sommige rimpels is een gezonde levensstijl gewoon niet genoeg. Dit komt doordat het collageen in onze huid aan slijtage onderhevig is. Als je vaak dezelfde spieren in je gezicht aanspant dan blijft je de sporen daarvan op den duur zien. Een fronsrimpels is zo’n hardnekkige rimpel. Je kunt je fronsrimpel verwijderen bij Botox Nijmegen bijvoorbeeld of elke andere botox kliniek. De behandeling valt erg mee en het resultaat mag er zijn.

http://injectableklinieken.nl