Bedrijventrefpunt
Image default
Beauty en verzorging

Donkere oksels effectief lichter maken

 

Donkere oksels zijn erg vervelend en is vaak iets waar men snel weer vanaf wil komen. Tegenwoordig is dat mogelijk en zijn er diverse manieren die toegepast kunnen worden. Denk aan natuurlijke manieren zoals de oksels flink scrubben met citroen, zeezout of suiker. Speciale oksels bleek crèmes, deze crèmes zorgen er voor dat de oksels binnen een aantal weken lichter zijn. Donkere oksels kunnen zowel bij mannen als vrouwen voorkomen. Vaak gebeurt dit op latere leeftijd en ligt de oorzaak simpel bij de verzorging van de oksels.

 

 

Dit heeft verder weinig met hygiëne te maken en eerder met producten die onder de oksels worden gesmeerd zoals deodorant. Ook dode huidcellen kunnen voor en donkere waas zorgen. Daarom is het altijd goed om de gehele huid, dus ook de oksels, twee keer in de week lichtjes te scrubben. Zorg er altijd voor dat je niet direct na het scheren deodorant op smeert maar bijvoorbeeld een half uur later. De reden hiervoor is, dat de oksels dan even kunnen herstellen van het scheren. Nog beter is om de avond ervoor, dus voor het slapen gaan, de oksels te scheren en dan de volgende morgen deze lichtjes wassen en daarna deodorant op te doen.

 

Donkere oksels lichter maken

Donkere oksels lichter maken kan zoals eerder beschreven via een aantal manieren. Probeer eerst eens iedere dag te scrubben met citroen. Denk er hierbij wel om dat het scheren even uitgesteld moet worden, dit om extra schade aan de oksels te voorkomen. Scheren zou wel kunnen maar doe het dan niet iedere dag. Smeer de oksels na het scrubben ook goed in met een hydraterende olie. Indien de oksels pijn gaan doen of je erg last van hebt, reduceer het aantal scrub beurten dan of stop ermee.

 

Donkere oksels bleken

Oksels bleken met een bleek crème. Deze optie is gemakkelijk en effectief. Neem altijd een blekende crème op natuurlijke basis. Een goed merk is Skinlight. Het product van Skinlight is zowel voor de huid als intieme delen geschikt. En dus ook zeker voor de oksels. Het bleek product biedt binnen twee a drie weken het gewenste resultaat. Smeer een klein beetje van de crème twee maal daags onder schone oksels gedurende twee a drie weken. Indien het gewenste resultaat bereikt is dan stop je ermee. Het product kan na opening gewoon bewaard blijven. Het is te vergelijken met een dagcrème. Het resultaat houdt enkele maanden aan, daarna dient de behandeling opnieuw uitgevoerd te worden.

 

Klik voor meer informatie over Skinlight

 

https://skinlight.nl/