Bedrijventrefpunt
Banen en opleidingen

Solliciteer direct op de vacature mechanical engineer

Al klaar met uw studie of op zoek naar een nieuwe technische uitdaging? Dagelijks op zoek naar de beste vacatures voor mechanical engineer en nog steeds geen perfecte functie voorbij zien komen? Neemt u dan eens een kijkje in de uitgebreide database van WR.nl, hét werving- en selectiebureau voor de branche. Bij dit bedrijf vindt u alle passende functies, zoals die van mechanical engineer. Bij WR.nl heeft u de keus uit vele mechanical engineer functies – voor ieder wat wils!

Wat houdt de vacature BIM modelleur in?

Bent u eerder op zoek naar een BIM Modelleur vacature? U werkt hier met het 3D-informatiemodel BIM, oftewel Building Information Model (Bouwwerk Informatie Model in het Nederlands). In deze software legt u alle data vast die gebruikt worden voor het ontwerpen, bouwen en beheren van bouwwerken. Ook koppelt u deze gegevens aan elkaar. Verder valt het registreren van verschillende documenten in dit model ook binnen uw takenpakket – denkt u aan bouwtekeningen, berekeningen, verslagen en rapporten. Zo wordt alle relevante informatie voor de bouw op één overzichtelijke plek beschikbaar, zodat architecten, aannemers, opdrachtgevers, installateurs en andere experts deze eenvoudig kunnen raadplegen voor meer informatie. Uw functie als BIM Modelleur vraagt dus om orde en nauwkeurigheid. WR biedt vele openstaande vacatures van verschillende werkgevers aan, allen op zoek naar iemand die een complexe baan als BIM modelleur op gemotiveerde wijze kan invullen.

Ook graag uw carrière starten?

Bent u in het bezit van een afgerond diploma bouwkunde? Dan is een baan als BIM modelleur wellicht iets voor u! Bekijkt u daarom direct ons volledige vacatureoverzicht. De BIM modelleur vacature gevonden die u zoekt? Of trekt wellicht een vacature mechanical engineer u toch meer aan? Solliciteert u dan direct op de website van WR.nl door uw CV en motivatie te uploaden. Zodra de daar werkzame consultants de perfecte match zien regelen zij meteen uw sollicitatiegesprek!

https://www.wr.nl/

Gerelateerde artikelen

Zet een stap in je carrière met outplacement en loopbaanbegeleiding

Een vacature van assistent accountant in Utrecht

EHBO cursus